perjantai 30. toukokuuta 2014

Kevään varrelta

Tässä joitakin käsitöitä kevään varrelta joita en ole muistanut tai ehtinyt blogata tänne.

Eräs pieni tyttö sai tällaisen peiton, se on tehty Lidlin 100% villalangasta, nimeä en muista ja kääreetkin on jo roskissa. Reunat on Novitan huopasta. Tämä toimii siis myös muovifroteen korvikkeena vauvan alla.

Nämä lapaset ovat valmistuneet jo aikaa sitten, neuleen nimikin on jo unohtunut, joku helmineuleen tyyppinenhän tämä oli. Näissä kävi vaan sellainen pikku moka, että peukku on liian kapea mulle ja itse tumpun kärvikavennuksen aloitin liian aikaisin joten nämä on kaikinpuolin epäsopivat meikäläisen käteen. Ehkä mä lahjoitan nää jollekin pienikätisemmälle kuin minä.
Lankana Novitan seiskaveikkaa. 

Jämärullista kauluri pikkupojalle. Ihan omasta päästä ilman minkäänlaista suunnitelmaa tehty. Pyöröpuikot olis ollut aika hitti mutta ei ollut tarpeeksi lyhyitä. Kyllä tämä silti lapsen lämpimänä pitää vaikka ei mikään kovin kaunis olekaan. 

Tiskirättikokeilu Novitan Puro Batikista, ei ime ihan niin hyvin kun bambu joten tämä taitaa päästä ihan vaan pölyrätiksi tiskirätin sijaan.
 
Nämä on tehty bambulankojen jämistä, kerin kaikki loput jämät yhdeksi isoksi palloksi ja niistä tuli tälläisiä. Tiskirättejä tein lahjoiksi tuossa aiemmin 6kpl mutta niistä en muistanut ottaa kuvaa. Näissä on lankana Novitan Bambua ja Blend Bamboota sekaisin.

Eräs kaveri sai multa myös kynsikkäät kun hänen käsiään palelee töissä tietokonetta näpyttäessä mutta näistäkään en muistanut napsaista kuvaa. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi!