keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Tiskirättejä

Kyllä nyt on ekolookista kun tiskirätitkin neulotaan itte ;)

Ja edellisessä postauksessa taisin vannoa että yhteenkään uuteen lankaan en koske ennenkun se viimenen lapaspari on valmis. No, se on MELKEIN valmis, peukalo ja viimeistelyt puuttuu ja kun oli niin kova hinku päästä kokeilemaan tota tiskirättiä kun näin siitä untakin jo yö takaperin.

Eka tekele on kooltaan about 18cm x 18cm, liian pieni mun makuun (44s yht.). Reunat on virkattu samasta langasta. Muutama joku roskakin päässyt mukaan kuvaan kun tämä rätti on päässyt jo töihinkin. 
Lanka: Novitan Bambu, Puikot: 3,5mm
Työn alla tiskirätti nro 2. Tämän koko tulee olemaan jotakuinkin 21cm x 21cm (56 aloitussilmukkaa). Ruudukkokin on tässä tuplasti isompi kun tuossa mustassa, tästä tulee paljon paremman näköinen mun mielestä.
Lanka: Novitan Bambu, Puikot: 3,5mm
Kolmanteen rättiin haluisin kokeilla sydänkuviota (googlatkaa ;)) jos vaan löydän ohjeen siihen jostain netin syövereistä.

Jännä mutta tätä bambua on musta tosi vaikea neuloa. Lanka menee helposti säikeille ja on jotenkin tosi ärsyttävän "lötköä". Jälki on ihan hyvännäköistä vaikka tuntuu että mä kudon ihan mahdottoman löysää siksi kun tuosta langasta ei saa otetta. Neulominen on siis ärsyttävää ja hidasta mutta aion nuo kaksi kerää kyllä neuloa räteiksi vaikka siinä menisi ikä ja terveys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi!