tiistai 23. heinäkuuta 2013

Sekalaista valmista ja työn alla olevaa

No nyt on taas kaikenlaista projektia alla... puikoilla villasukat joihin tulee eteen palmikko koristeeksi. En ole ennen palmikkoja tehnyt joten tää on taas näitä töitä mitkä toivottavasti ainakin yllättää taas positiivisesti valmistuttuaan.

Toinen työn alla oleva projekti on tälläisen pikkuisen kaapin tuunaus, dyykkasin sen kesän alussa eräältä kaatopaikalta. Tänään tilasin sen oveen uuden lasin, huomenna olisi tarkoitus saada kaappi hiottua ja jos maaliakin ehtisi sipaista pintaan.

Suunnittelin virkkaavani lasin sisäpuolelle sellaisen verhon ihan kalastajalangasta, joku simppeli kuviokin verhossa saisi olla. Ajatuksena siis tehdä ihan semmoinen ruudun kokoinen neliö mikä pingotetaan jotenkin sinne sisäpuolelle.

Tällaiset villasukat valmistui naapurin pikkupojalle vaihtarina yhdestä vaipasta. Työn alle jää vielä perheen isännälle villasukat.

Lanka: Novitan Tivoli, Puikot: 4mm
Yksi tiskirätti lisää. Vielä jäi vaalean vihreää sen verran että siitä varmaan riittää vielä pariin rättiin lankaa. Katotaan koska iskee seuraava tiskirätti-innostus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi!