torstai 14. maaliskuuta 2013

Virkattu torkkupeitto

Sohvalle pitäisi saada torkkupeitto eikä mikään valmis tylsä fleecehuopa nyt houkuttele.

Tämän linkin ohjeen mukaan aattelin oman peittoni toteuttaa. Väreistä tykkäsin etenkin mutta mä itse päädyin kashmir-langan sijasta ihan seiskaveikkaan jo sen takia että se on edullinen hyvä lanka.
Värejäkin löytyy ihan kivasti ja tälläset värit mä nyt valkkasin. Aattelin että josko ihan randomilla vaan laittais raitoja peittoon.. katsotaan nyt koska sitä ehtii edes langat ostaa.

Tästä taitaa tulla taas yksi ikuisuusprojekti lisää ;)

Kuva: www.novita.fi
Tänään aattelin kaivaa puuvillalangasta tehdyt isoäidin neliöt esiin ja alkaa yhdistää niitä. Tämä tekele oli tarkoitettu alunperin meidän pienen pinniksen päiväpeitoksi, tuohon isompaan se ei taida riittää mutta onhan tuollaisilla pikku peitoilla aina käyttöä sitten vaunuissa tai lapsen leikeissä viimestään...

Muita keskeneräisiä töitä mulla ei olekaan sitten kun se joulukranssi ja ne tunisialaisittain virkatut tumput joita olis tosiaan tarkoitus tehdä vähintään yksi pari/kuukausi. Tumput menis sitten joulumarkkinoille myyntiin. Nuo kaikki nyt on sellaisia koko vuoden projekteja... kaikenlaista pientä tulee sitten tehtyä noiden töiden ohella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä merkki käynnistäsi!