perjantai 8. helmikuuta 2013

Viitelöity kaulahuivi

Sain eilen aloitettua sitä kaulahuivia jonka olisi tarkoitus siis valmistua näistä langoista. Muina työvälineinä mulla oli kaksi tuolia, kaksi vaatekaapin henkaritankoa ja paksusta pahvista tehdyt tikut.


En ollut päässyt alkua pidemmälle kun "pitkä pinnani" meinasi jo kärvähtää... Luomisvaiheessa ongelmaksi koitui se, että loimia ei saanut kiristettyä kun tuolit meinasivat kaatua kokoajan. Vasta siinävaiheessa kun jo tein työtä keksin pistää painoa tuolien päälle että loimet pysyvät tarpeeksi tiukalla. Viriötkin olivat vähän miten sattuu, luomisvaiheessa tehty moka sekin mutta korjattavissa.

Lopulta pääsin työntouhuun joka tässä vaiheessa oli vielä melkoisen vaikeaa kun loimet ovat liian löysällä ja supussa. Jossain vaiheessa keksin levittää työtä vähän leveämmälle niin lankojen poimiminen ja kiristäminenkin helpottui.

Alku aina hankalaa, tässä vaiheessa työ on liian supussakin vielä ja lankojen poimiminen oli vaikeaa tuollaisesta sumppukasasta....

Lopulta työ lähti sujumaan ja tässä näkyy jo kuviotakin.

Tässä kuvassa näkyy alkupään sotkuja, putken ympärillä olevan langat ovat vähän sotkussa osittain. Nyt kun työ on pidemmällä se ei enää haittaa.

Lisää kuvateksti

1 kommentti:

  1. Mielenkiintoisen näköistä touhua =D hienon näkösiä tuloksia.

    VastaaPoista

Jätä merkki käynnistäsi!