lauantai 30. huhtikuuta 2016

Kukkaro

Tulipahan testattua tämäkin. Siinä on nyt sitten pieni kukkaro parkkikolikoille.

tiistai 26. huhtikuuta 2016

Ikean Kura-sängyn pienimuotoinen tuunaus

Hankin lapsille tämän suositun Ikean Kura-sängyn. Googleen kun kirjoittelee esim. "Kura hacks" niin löytää mitä upeampia sänkyjä kun niitä on enemmän tai vähemmän käsitelty. Mä päätin kuitenkin päästä helpolla tämän homman kanssa ja  ompelin verhot alasänkyyn.

Tytsä nukkuu isosiskon oikeudella ylhäällä ja poika saa alapedin. Kuvassa tosin alhaalla vielä leikkipaikka kun en ole vielä saanut sopivaa patjaa sinne. Leikkipaikkana se pojan sänkykin kyllä tulee toimimaan sen verran kivaa tuolla majassa on. Kokeilin.

Joku hyvä päiväpeitto täytyy kyllä askarrella tuonne alas, sellainen vetoketjulla suljettava "pussi" tai joku muu joka pysyy hyvin paikallaan. Valkoisia reunoja meinasin dc fixillä vähän fixata kunhan saan päätettyä mikä väri olisi kiva.

Tytön sänkyynkin olisi kiva laittaa jotain mutta sänky on sen verran matala että verhot näyttäisi hassulta jos kiinnitän ne kattoon. Tai sitten lampsin Ikeaan ja haen sieltä sen tähän sänkyyn kuuluvan katoksen..... 

Ennen
  
Jälkeen 

maanantai 11. huhtikuuta 2016

Muurausnarusta kivaa kevääseen

Minäkin nyt sitten hurahdin tähän muurausnaruvillitykseen mikä nyt on käsityöpiireissä meneillään.

Pari liinaa ja kippoa/kukksruukkua tehtynä. Kipoissa sisällä sopivaksi korkeudeltaan leikattu muovituoppi. Osasta kipoista tulee kukkaruukkuja. Jonkin sortin kaktuksia aattelin noihin laittaa kasvamaan.

Liinat pääsee kesällä ulkokäyttöön, siihen tuo muovinaru onkin just passelia kun ei kastu ja kostu.

maanantai 4. huhtikuuta 2016

Jottei aika käy pitkäksi.....

Jotta kahden lapsen kotiäiti varmasti pysyy kiireisenä kaikkien käsi- ja kotitöidensä keskellä piti vielä ottaa pikku projekti alle. Kyllähän se tämäkin käsityöksi lasketaan. Etenkin jos vaan ikinä pääsen siihen pisteeseen että voidaan keskustella verhojen ompelusta tai päiväpeiton virkkaamisesta....

Mutta että tällänen kakkosblogi tuli sitten pistettyä pystyyn. 

Toivottakaa onnea.