torstai 23. heinäkuuta 2015

Villasukat

Itselleni piti tulla..... mutta tais jalat kasvaa kutoessa sen verran että nämä ihanuudet taitaakin päästä jonkun muun jalkaan ;)

Näihin kokeilin resoriksi 3o 1n ja tykkään, teen toiset samalla tavalla.

Lankana Novitan Raita ja koukkuna 3,5mm

perjantai 17. heinäkuuta 2015

Facebookin yllärihaaste 3/5

Kolme tehty. Kaksi jäljellä.

Kukahan kyseiseen haasteeseen tänä vuonna osallistunut tuntee nämä sukat itsensä näköisiksi? Toivottavasti joku tunnustaa eikä väriarvio mennyt täysin mönkään.

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Pikkukrääsäpussi nro. 2

Jaaaaa sitten se toinen autopussukka. Aika karkki tästäkin tuli.

Eilisen pussin jätin pöydälle tytölle aamulla löydettäväksi. Kovasti pieni ihminen siitä ilahtuikin ja kiitteli kovasti.

lauantai 11. heinäkuuta 2015

Pussukka Pätkis-väreissä

Lomamatkalla kun sitä viihdyttää pieniä lapsia niin autoon kerääntyy kaikenlaista pikku tavaraa jotka sitten lentelee pitkin lattioita ja niitä sitten kaivellaan penkin raoista talteen......

Siksipä iltasella valmistui tälle pikkukrääsälle pussukka mitä on ajon aikana kiva tonkia. Sattumalta tuli vielä ihan karkkiväreissä.

Huomisen illan projekti on tehdä toinen samanlainen sillä varmaan yksi ajopäivä riitelyä pussin herruudesta riittää.

torstai 9. heinäkuuta 2015

Loma-ajan käsitöitä

Kävinpä Lapissa (ja vähän Norjassakin) lomalla. Kylmähän siellä tunturien huipuilla oli. Mun tyttöni sai jalkaansa uudet villasukat ja itselleni virkkasin pipon ja tuubihuivin. Huivi on 7 Veljestä-lankaa ja koukulla kokoa 8mm eli aika löyhää tuli tehtyä, just sopivaa tuollaiseen huiviin. Nyt kun palattiin Ivaloon niin melkein harmittaa että täällä on helle enkä pääse käyttämään noita uusia tekeleitä!