lauantai 28. maaliskuuta 2015

Sukan parsimista

Ensimmäinen kerta kun parsin sukan "oikein". Eipä tuo niin vaikeaa ollut kun luulin. Yksi uusi taito siis mulle!

tiistai 10. maaliskuuta 2015

Tumput tytölle

Nallen Taika-langasta tumput tytölle kevääksi. Seuraavaksi sitten ohkaista sukkaa puikoille.

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Tumput poitsulle

Toiset raitatumput poitsulle kevääksi. Harmillisen tuskalliset olivat valmistaa, raidanvaihtokohdissa langat kiristelee ja pääteltyäni tumput huomasin että olin kaventanut toisen tumpun väärin niin että mulla oli kaksi saman käden tumppua. Purkuhommiksi meni mutta helpostihan tuon mokan sai korjattua.

Lankana Nalle ja Wool. Vai olikihan tuo sininen Kotikultaa? Pitäisi näemmä aina säästää lankojen vyötteet ja säilyttää samat langat samassa läjässä. Tästäpä puuhaa jollekin päivälle kun alkaa lankahyllyä järjestelemään laaduittain :D

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Torkkupeitto

Teinpä itselleni torkkupeiton. 150 ruutua. Kaikki jämälangat upposi tähän ja lisäksi ostin vihreitä ja keltaista lisäksi. Vähän sekainen soppahan tästä tuli. Mielessä siis vielä kummittelee ajatus tehdä peitto ihan itse kokonaan valitsemistani väreistä, sellaisista jotka varmasti miellyttää ja näyttää kauniilta. Jälleen kerran pahoittelen surkeaa kuvanlaatua, kännykkä ilman salamaa on vähän mitä sattuu. Peittoa ei myöskään ole näissä kuvissa höyrytetty eikä pingotettu enkä usko että jaksan nähdä vaivaa. Taidan vaan piiloutua tuon alle lämpimään.

Lankana: 7 veljestä, koukku 4mm
 

Ruudut yhdistelin tämän ohjeen mukaan.

Reunassa rapuvirkkausta. Ohje siihen vaikka täältä.